ИЙСТ КАР РЕНТАЛ ЕНД ТРЕЙДИНГ ЕООД е основана на 21 Юни 2008 година. Основната търговска дейност, с която се занимава дружеството през последните години е покупко-продажба на моторни превозни средства (автомобили). Водени от идеята да направим покупката на нов автомобил за българския потребител още по-достъпна, инвестираме време и енергия да открием нови световни произовдители, които да бъдат представени на нашия пазар.

Към момента Ийст кар рентал енд трейдинг е официален партньор и вносител за българския пазар на автомобили с марката GAZ. Марката предлага качествени, сертифицирани за ЕС продукти с модерен европейски дизайн, немски двигатели и най-атрактивно ценово позиционирани модели спрямо своите конкурентите в сегмента.

Вярваме, че продуктите на „Группа ГАЗ“ дават възможност на компанията за бързо равитие в растящ сегмент, като едновременно с това ниските разходи за собственост на автомобила допринасят за благосъстоянието на клиентите на товарна и лекотоварна гама. В София основен дилър на ИКРТ и продуктите на GAZ е дружеството „Ауто Италия“ ЕАД, официален вносител и на други европейски марки.

„Группа ГАЗ“ е най-големият производител в Русия на търговски превозни средства. Продуктовото портфолио на компанията включва лекотоварни и товарни превозни средства, автобуси, двигатели и над 500 вида специални превозни средства. Един от водещите производители в Европа в сегмента на лекотоварни автомобили. Износител в над 40 държави, №1 производител на търговски превозни средства в Русия, с над 500 видове специални превозни средства и екологични решения.

УНИКАЛНИ ТРАДИЦИИ В ИНЖЕНЕРСТВОТО

Цялата разработка се извършва в собствения инженерен център на компанията „Группа ГАЗ“ – най-голямото руско предприятие с научно-изследователска и развойна дейност, поддържащо пълен цикъл на автомобилното инженерство: разработване на концепции и дизайн, планиране, прототипиране, моделиране и тестване, проектиране на производствени процеси, инженеринг и сертифициране.

СЪВРЕМЕННИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЛИНИЯ С ВИСОКО НИВО НА АВТОМАТИЗАЦИЯ

„Группа ГАЗ“ има 13 производствени обекта в Русия и монтажни съоръжения в Турция и Казахстан. Днес над 40 000 висококвалифицирани служители работят за компанията. Уникалната система за икономично производство позволява повишаване на производствената ефективност с максимален фокус върху клиентите, като същевременно елиминира всички загуби и включва всеки служител в организирането на непрекъснати подобрения в производството. Нивото на автоматизация в производствените обекти на GAZ достига 75% при някои операции.